v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy

Kostýmek v provedení kombinézky. Velmi měkký materiál

Cena: 150 ,-Kč

Číslo inzerátu:  159546
Vloženo:  09. 04. 2009
Změněno:  09. 04. 2009
Druh:  nabídka
Kraj:  Středočeský
Okres:  Mladá Boleslav
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Ing.Ludmila Štajnerová 62009419
Kraj:  Středočeský
Okres:  Mladá Boleslav
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

Kostýmek - Myška - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Looking for money on credit ...?
Hello, I have capital that will be used to provide special short and long term loans from € 2,000 to € 5,000,000 to anyone seriously interested. 2% to 3% interest per year depending on the amount paid because I do not have an individual I want to break the usury law. You can repay the 1 to 20 years depending on the maximum amount loaned. Contact us only by e-mail urgente.carolina.fillon72@gmail.com serviceolivier41@gmail.com * Financial * Mortgage loan * Investment loan * Car loan * Consolidation debt * Credit line * Second mortgage * Credit repayment * Personal loan
Půjčovny šatů, obleků 3 000,-
Sbírka svatebních a společenských š
Prodám sbírku asi 2000 povětšinou originálních šatů a karnevalových kostýmů. Jen vcelku po 300 Kč za kus. Vhodné do kostymérny či na provozování půjčovny (viz www.pujcovna-kostymy.cz)
Půjčovny šatů, obleků 300,-
Přenádherné plesové šaty
Dobrý den, nabízím na prodej krásné dlouhé šaty, které jsou vhodné na ples a jiné mimořádné události. Jedná se o nové šaty. Použila jsem je jen jednou. (maturitní ples) Velikost S. Postavu dokonalé zakryje a krásné se v nich tancuje. Materiál je velmi kvalitní a jde hned poznat, že nejsou laciné. Vypadala jsem v nich výjimečné a dlouho se o mě mluvilo.
Půjčovny šatů, obleků 699,-
Svatební párty stan
Půjčíme od čtvrtka do pondělí pro zahradní svatby a párty - svatební stan cena 2500,-/víkend, svatební. Osobní odběr v České Lípě.
Půjčovny šatů, obleků 2 500,-
Svatební šaty XXL f18
Půjčíme svatební šaty velikost 48-50.Cena zapůjčení včetně spodnice a závoje za 4dny/čtvrtek-pondělí.Osobní odběr v České Lípě
Půjčovny šatů, obleků 3 900,-
půjčím svatební potahy na židle
Dobrý den, půjčíme Vám potahy na židle s různými velikostmi dle vašich požadavků. V nabídce máme potahy 4 velikostí z matného materiálu. Lesklé saténové potahy momentálně nevedeme v nabídce. Potahy je možné osobně prohlédnou a zarezervovat v naší kamenné půjčovně nebo si je může objednat a zarezervovat v našem eshopu. Potahy je možné zaslat poštou a to i na dobírku. V případě zájmu vám pomůžeme s vhodným výběrem potahů pište naemail, zavoláme vám zpět.
Půjčovny šatů, obleků 25,-
Půjčovna společenských šatů
Půjčovna šatů nabízí svatební i společenské šaty pro všechny příležitosti, tzn. svatby, plesy, taneční kurzy, věnečky, maturitní plesy apod. V naší nabídce naleznete i doplňky k šatům, šperky, bižuterii, podvazky apod.. Již dvacet let pro Vás poskytujeme také kosmetické služby. Prodlužování a zahušťování řas, barvení řas a obočí, modeláž nehtů kvalitními třífázovými gely, japonskou manikůru, epilaci a další kosmetické služby.
Půjčovny šatů, obleků dohodou
Svatba:Akční balíček potahů na židl
Nabízím krásné potahy na židle s mašlí dle Vašeho přání.Akční balíček za 650Kč komplet 20ks potahů,20ks mašlí, 4ks organzového běhounu na stůl. Ráda odpovím na vaše dotazy. Zdarma nacením jakékoliv množství.
Půjčovny šatů, obleků 650,-
Luxusní potahy na židle- několik ty
Půjčím luxusní potahy v několika variacích od matných až po lesklé saténové. V nabídce mámě nekolik druhů mašlí, ubrusů aj . dekorací. Napište nám nebo zavolejte zašleme vám odkaz na náš eshop. Akční cena platí od října do února
Půjčovny šatů, obleků 20,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: