v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Občas může být trochu zima, ale žádné dilema řešit chlapi nemusí, naše triko Military jsem připravili i ve variantě s dlouhým rukávem. Prostě voják za každého počasí.

Kvalitní pletenina je opatřena trvanlivým potiskem a pro perfektní pocit při nošení je opatřena silikonovou úpravou. Nízký průkrčník lemovaný základní pleteninou a rukávy zakončené jednoduchým podehnutím. Střih je lehce vyštíhlený, aby tričko zbytečně neplandalo.

Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/triko-panske-dlouhy-rukav-alex-fox-cesky-vzor/.

Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.

Cena: 197 ,-Kč

Číslo inzerátu:  1225175
Vloženo:  22. 08. 2024
Změněno:  22. 08. 2024
Druh:  nabídka
Kraj:  Ústecký
Okres:  Louny
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Armik.cz
Město:  Žatec
Kraj:  Ústecký
Okres:  Louny
Telefon:  +420720278200
Další inzeráty od inzerenta >>

Triko pánské dlouhý rukáv Alex Fox - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Bunda Brandit M65 Giant - olivová
Populární bunda M65 ve vintage stylu od německé značky Brandit. Prostřednictvím zdrhovadel snadno odnímatelná prošívaná vložka vyrobená z nylonu a zateplená umělou kožešinou činí tuto bundu ideální do zimy. Bunda samotná je zhotovena z kvalitní oprané bavlny a lze ji nosit bez vložky v přechodném období na jaře a na podzim. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/bunda-brandit-m65-giant-olivova/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Pánské oblečení 2 317,-
Kalhoty kožené (bavorské) Marjo Kar
Kožené kalhoty ve stylu tradičních bavorských kožených kalhot.¨ Vlastnosti: • s tradiční výšivkou • nastavitelné šle • kompletně podšité pro vysoký komfort nošení • 2 boční šikmé kapsy vpředu a 2 zadní kapsy • unisex Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/kalhoty-kozene-bavorske-marjo-karl-tmave-hnede/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Pánské oblečení 1 708,-
Triko pánské dlouhý rukáv Alex Fox
Občas může být trochu zima, ale žádné dilema řešit chlapi nemusí, naše triko Military jsem připravili i ve variantě s dlouhým rukávem. Prostě voják za každého počasí. Kvalitní pletenina je opatřena trvanlivým potiskem a pro perfektní pocit při nošení je opatřena silikonovou úpravou. Nízký průkrčník lemovaný základní pleteninou a rukávy zakončené jednoduchým podehnutím. Střih je lehce vyštíhlený, aby tričko zbytečně neplandalo. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/triko-panske-dlouhy-rukav-alex-fox-cesky-vzor/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Pánské oblečení 197,-
Tričko MFH Security - černé
Černé tričko s potiskem SECURITY na zádech a malým potiskem SECURITY nalevo na hrudi. Od německé značky MFH. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/tricko-mfh-security-cerne/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Pánské oblečení 230,-
Tílko Mil-Tec - černé
Kvalitní, pohodlné tílko sportovního střihu od německé firmy Mil-Tec. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/tilko-mil-tec-cerne/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Pánské oblečení 182,-
Kraťasy Airborne Vintage Shorts - b
Praktické krátké kalhoty od firmy Surplus. Jsou zhotovené ve stylu leteckého oblečení (airborne) a dle oblíbených kalhot Airborne Vintage od stejné firmy. Mají pohodlný volný střih se širší nohavicí - ideální pro volný čas i běžné nošení. Celkem můžete využít 8 kapes se zesíleným prošíváním kolem nejnamáhavějších částí. Šířku nohavic na dolním konci lze upravit stahovací tkanicí. V pase je možné použít opasek nebo stáhnout tkanicí. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/kratasy-airborne-vintage-shorts-bezove/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Pánské oblečení 777,-
Triko krátký rukáv Alex Fox Fan Čes
Kvalitní unisexové triko s originálním národním potiskem. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/triko-kratky-rukav-alex-fox-fan-ceska-republika-cerne/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Pánské oblečení 161,-
Triko funkční Mil-Tec Tactical Quic
Tričko z příjemného funkčního materiálu - rychleschnoucí a prodyšný. Na rukávech velcro panely pro nášivky se suchým zipem, cca 10 x 7 cm. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/triko-funkcni-mil-tec-tactical-quickdry-1-2-cerne/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Pánské oblečení 248,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: