v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
nové

Cena: 500 ,-Kč

Číslo inzerátu:  595802
Vloženo:  15. 09. 2013
Změněno:  08. 11. 2015
Druh:  nabídka
Místo:  celá Česká republika
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Zdenek Sedláček
Město:  Plzeň
Kraj:  Plzeňský
Okres:  Plzeň-jih
Telefon:  731034397
Další inzeráty od inzerenta >>

Pánské zdravotní sandály vel.42 SAN - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Nesmeky na boty s 24 nýty Mil-Tec -
Nesmeky, které se nasazují na boty obsahují 24 nýtů, které slouží proti smeknutí na ledu nebo sněhu. Nesmeky na boty slouží pro překonání extrémních podmínek (tvrdý sníh a led). Celé nesmeky jsou vyrobeny z odolné pružné pryže na které jsou připevněny ocelové hroty. Nesmeky jsou pro chůzi na sněhu či ledu, Nejsou určeny pro běh a nebo na chůzi mimo sníh nebo led! Balení obsahuje 1 pár (levá a pravá). Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/nesmeky-na-boty-s-24-nyty-mil-tec-cerne/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Obuv pánská 185,-
Bezpečnostní sandály
Bezpečnostní obuv uvex 2 xenova® poskytuje dokonalou ochranu, je pohodlná a v moderním designu. Díky kombinaci maximální ochrany, stylu a komfortu je bezpečnostní obuv uvex 2 xenova® vhodnou univerzální obuví pro práce v interiéru i exteriéru, například ve strojírenství, stavebnictví, kovovýrobě nebo při řemeslnických pracích.
Obuv pánská 1,-
Kanady
hnědé č. 6, 2 x obuté, žena říká, že jsou těžké
Obuv pánská 450,-
Kanady
hnědé, č. 6, párkrát obuté,
Obuv pánská 499,-
Ortopedická pracovní obuv
Nabízíme ortopedickou pracovní obuv uvex motion 3XL. Tyto boty jsou pojítkem mezi standardní bezpečnostní obuví a obuví na míru. Splněny jsou veškeré požadavky na bezpečnost a maximální pohodlí při nošení. uvex motion 3XL nabízí flexibilní možnosti použití ortopedických vložek a úpravy obuvi.
Obuv pánská dohodou
Bezpečnostní obuv
V sortimentu ochranné obuvi značky uvex nejdete vhodnou obuv pro každé pracovní prostředí, ať už se jedná o oblast průmyslu, logistiky, potravinářství, zdravotnictví, zemědělství či lesnictví. Ochrana, pohodlí a uživatelský komfort jsou nejdůležitějšími parametry při vývoji a výrobě veškerých ochranných pracovních pomůcek značky uvex. Kontaktujte nás, poradíme vám s výběrem nejvhodnější bezpečnostní obuvi.
Obuv pánská dohodou
pánské důchodky
nové nenošené vel. 46/stélka 30,5cm. vnitřek ovčí vlna MERINO,kovový zip,podrážka pryž.
Obuv pánská 300,-
Bezpečnostní obuv nové generace
Lehké bezpečnostní boty uvex 1 G2 s podešví uvex i-PUREnrj vrací energii nášlapu a zajišťují lepší stabilitu a nižší únavu při dlouhodobém nošení. Ergonomicky tvarovaná podešev zahrnuje nejnovější biomechanické poznatky. Boty mají velmi dobré protiskluzové vlastnosti, profil obuvi je zvláště vhodný pro použití na průmyslových podlahách. Díky použitým materiálům jsou vhodné i pro alergiky. Podrobné informace o uvedené bezpečnostní obuvi a ostatních OOPP značky uvex získáte v naší firmě. Kontaktujte nás.
Obuv pánská dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: