v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Krásná růžová háčkovaná čepička nová. S malou kytičkou. 100% bavlna, lehká a příjemná. Ráda uháčkuji jakoukoliv barevnou kombinaci a velikost.

Cena: 120 ,-Kč

Číslo inzerátu:  209741
Vloženo:  23. 07. 2009
Změněno:  23. 07. 2009
Druh:  poptávka
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Brno-město
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Jan Novak
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Brno-město
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

háčkovaná čepička - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Kšiltovka Beechfield Patch Snapback
5-panelová čepice s kšiltem od firmy Beechfield. Kšilt je předkřivený. Velikost lze nastavit pomocí plastové spony. S vyměnitelnou nášivkou na suchém zipu, vhodná na výšivku nebo potisk. Materiál: přední panel: 100 % bavlna zadní panel: 100 % polyester (Mesh) Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/ksiltovka-beechfield-patch-snapback-trucker-cerna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Čepice, rukavice 137,-
Kšiltovka Flexfit 5 Panel - černá
Flexfit 5 Panel je moderní kšiltovka se sportovním střihem, zesíleným předním dílem a patentovanou technologií Flexfit. Tato čepice převyšuje jakoukoli jinou pro pohodlí při nošení. 5-panelový tvar s přední částí po celé délce nejen zdůrazňuje lineární vzhled, ale je také ideální pro potisk a výšivku. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/ksiltovka-flexfit-5-panel-cerna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Čepice, rukavice 292,-
Rukavice proti prořezu Mechanix Wea
Pánské rukavice Pursuit D5 (E5) od značky Mechanix Wear jsou anatomicky tvarované všestranné rukavice, určené hlavně pro služební použití. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/rukavice-proti-prorezu-mechanix-wear-pursuit-d5-cerne/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Čepice, rukavice 933,-
Čepice Mil-Tec Quick Dry - olivová
Čepice z rychleschnoucího polyesterového materiálu od německé firmy Mil-Tec. Univerzální velikost. Velmi prodyšná. Vnitřní kostičkovaný materiál. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/cepice-mil-tec-quick-dry-olivova/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Čepice, rukavice 140,-
Ruská beranice - černá
Velmi zdařilá kopie originální ruské beranice. Černé provedení z velice příjemné kožešiny vás zahřeje i při extrémních mrazech. Ruský znak s hvězdou je k beranici přiložen a není nutné ho připevňovat. Tuto legendární ruskou beranici lze nosit jak s klopami na uši zvednutými a zavázanými, tak lze sklopit a svázat pod bradou a tím vám bude chránit i tváře při velmi chladném počasí. Uši mohou být také vázány na zadní straně hlavy. Odznak lze jednoduše odejmout. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/ruska-beranice-cerna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Čepice, rukavice 399,-
SPECIÁLNÍ NABÍDKA.
seriózní nabídka půjčky Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti a bez potíží čelil vašim budoucím cílům, předkládám nabídku půjčky lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci vyřešit některé ze svých finančních problémů nebo založit firmu. Nabízím půjčky od 50 000 do 90 000 000 Kč s dobou splácení 1 až 70 let s maximální úrokovou sazbou 3 % a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo mě kontaktujte přes Whatsapp: +420733476621
Čepice, rukavice dohodou
Ochranné rukavice
Pouze kvalitní a správně vybrané rukavice pro dané pracoviště dostatečně chrání uživatele. Náš široký sortiment prvotřídních pracovních rukavic značky uvex uspokojí uživatele na každém pracovišti. S výběrem rukavic odborně poradíme. Kontaktujte nás.
Čepice, rukavice dohodou
Ručně pletené čepice
Prodám ručně pletené čepice,cena dohodou.
Čepice, rukavice dohodou


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: