v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Prodam uplne nove, nenosene, stale v krabici, original conversky cerne barvy s modro bilym vnitrkem. Velikost 43.

Cena: 1 350 ,-Kč

Číslo inzerátu:  392080
Vloženo:  11. 06. 2011
Změněno:  11. 06. 2011
Druh:  nabídka
Místo:  celá Česká republika
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Sabina Huplikova
Město:  Orlova
Kraj:  Moravskoslezský
Okres:  Karviná
Telefon:  neuveden
Další inzeráty od inzerenta >>

CONVERSKY - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Boty francouzské Canvas - olivové
Replika invazních bot francouzské armády od německé firmy Mil-Tec. Boty je možné nosit samozřejmě i jako klasickou obuv do města. Materiál: svrchní: 100 % bavlna podrážka: PVC stélka: EVA Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/boty-francouzske-canvas-olivove/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Obuv pánská 437,-
Nesmeky na boty s 24 nýty Mil-Tec -
Nesmeky, které se nasazují na boty obsahují 24 nýtů, které slouží proti smeknutí na ledu nebo sněhu. Nesmeky na boty slouží pro překonání extrémních podmínek (tvrdý sníh a led). Celé nesmeky jsou vyrobeny z odolné pružné pryže na které jsou připevněny ocelové hroty. Nesmeky jsou pro chůzi na sněhu či ledu, Nejsou určeny pro běh a nebo na chůzi mimo sníh nebo led! Balení obsahuje 1 pár (levá a pravá). Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/nesmeky-na-boty-s-24-nyty-mil-tec-cerne/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Obuv pánská 185,-
Bezpečnostní sandály
Bezpečnostní obuv uvex 2 xenova® poskytuje dokonalou ochranu, je pohodlná a v moderním designu. Díky kombinaci maximální ochrany, stylu a komfortu je bezpečnostní obuv uvex 2 xenova® vhodnou univerzální obuví pro práce v interiéru i exteriéru, například ve strojírenství, stavebnictví, kovovýrobě nebo při řemeslnických pracích.
Obuv pánská 1,-
Kanady
hnědé č. 6, 2 x obuté, žena říká, že jsou těžké
Obuv pánská 450,-
Kanady
hnědé, č. 6, párkrát obuté,
Obuv pánská 499,-
Ortopedická pracovní obuv
Nabízíme ortopedickou pracovní obuv uvex motion 3XL. Tyto boty jsou pojítkem mezi standardní bezpečnostní obuví a obuví na míru. Splněny jsou veškeré požadavky na bezpečnost a maximální pohodlí při nošení. uvex motion 3XL nabízí flexibilní možnosti použití ortopedických vložek a úpravy obuvi.
Obuv pánská dohodou
Bezpečnostní obuv
V sortimentu ochranné obuvi značky uvex nejdete vhodnou obuv pro každé pracovní prostředí, ať už se jedná o oblast průmyslu, logistiky, potravinářství, zdravotnictví, zemědělství či lesnictví. Ochrana, pohodlí a uživatelský komfort jsou nejdůležitějšími parametry při vývoji a výrobě veškerých ochranných pracovních pomůcek značky uvex. Kontaktujte nás, poradíme vám s výběrem nejvhodnější bezpečnostní obuvi.
Obuv pánská dohodou
pánské důchodky
nové nenošené vel. 46/stélka 30,5cm. vnitřek ovčí vlna MERINO,kovový zip,podrážka pryž.
Obuv pánská 300,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: