v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Více fotografií >>
Nová, masivní kovová přezka s ostře řezanými rysy obsahuje 3D Státní znak. Přezku lze použít jako otvírák na pivo.

Atraktivní vzhled podtrhuje luxusní povrchová úprava starostříbro. Zubový mechanismus přezky umožňuje velmi snadné zkrácení textilního popruhu podle potřeby zákazníka. Jedna univerzální délka popruhu 150 cm uspokojí všechny zákazníky. Šířka popruhu je 4 cm.

Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/opasek-darkovy-cesky-lev-4-cm-cerny/.

Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.

Cena: 514 ,-Kč

Číslo inzerátu:  1230384
Vloženo:  23. 10. 2024
Změněno:  23. 10. 2024
Druh:  nabídka
Kraj:  Ústecký
Okres:  Louny
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Armik.cz
Město:  Žatec
Kraj:  Ústecký
Okres:  Louny
Telefon:  +420720278200
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Opasek dárkový Český lev 4 cm - černý

Opasek dárkový Český lev 4 cm - černý - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Opasek dárkový Český lev 4 cm - čer
Nová, masivní kovová přezka s ostře řezanými rysy obsahuje 3D Státní znak. Přezku lze použít jako otvírák na pivo. Atraktivní vzhled podtrhuje luxusní povrchová úprava starostříbro. Zubový mechanismus přezky umožňuje velmi snadné zkrácení textilního popruhu podle potřeby zákazníka. Jedna univerzální délka popruhu 150 cm uspokojí všechny zákazníky. Šířka popruhu je 4 cm. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/opasek-darkovy-cesky-lev-4-cm-cerny/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Hodinky, bižutérie, doplňky 514,-
seriózní nabídka...................
seriózní nabídka půjčky na vánoční večírek datum přidání: 18.10.2024foto-seriózní nabídka půjčky na vánoční večírek Dobrý den, abych Vám pomohl překonat různé finanční starosti s vánočními a novoročními oslavami a plynule čelit Vašim budoucím cílům, představuji Vám nabídku půjčky lidem v nesnázích nebo těm, kteří chtějí pomoci s některými svými financemi. problémy nebo zahájení podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 70 let s maximální úrokovou sazbou 3 % a pro více informací o mé nabídce mě prosím kontaktujte na emailu:rechtorikovad45@gmail.com
Hodinky, bižutérie, doplňky dohodou
Hodinky digitální
Hodinky digitální, nové, nenošené, funkční. Čas, datum,den v týdnu.,budík,stopky, osvětlení displeje. Zašlu na dobírku.Doprava zdarma.
Hodinky, bižutérie, doplňky 490,-
Boková taška Brandit Side Kick 2
Boková taška o výšce 30 cm od německé značky Brandit. Ideální pro volný čas i cestování. Taška má odnímatelné popruhy a mnoho kapes a kapsiček. Vyrobena z pevného a kvalitního materiálu. Má nastavitelné a odnímatelné popruhy. Má velký počet kapes, boční kapsa, zadní skrytá kapsa. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/bokova-taska-brandit-side-kick-2-cerna/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Hodinky, bižutérie, doplňky 426,-
Kravatová spona a manžetové knoflík
Sada kravatové spony a manžetových knoflíčků s motivem Českého lva. Dárková krabička se sametovým povrchem je součástí balení. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/kravatova-spona-manzetove-knofliky-cesky-lev-v-krabicce-zlata/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Hodinky, bižutérie, doplňky 669,-
Hodinky Škoda GARDE
Velmi vzácné hodinky s natisknutým logem ŠKODA GARDE s kresbou kultovního kupé, průměr hodinek s korunkou je 45 mm, strojek 17 Jewels plně funkční, přesnost a délka chodu nesledována, sledujte i mé ostatní nabídky, platí až do zmazání inzerátu.
Hodinky, bižutérie, doplňky 1 400,-
Hodinky Švýcarské mechanické
Kvalitní Švýcarské mechanické kapesní hodinky - ANKRA, průměr 34 mm, váha 25 gramů. Hodinky jsou funkční. Prodej z pozůstalosti, sledujte i mé ostatní nabídky, platí do smazání inzerátu.
Hodinky, bižutérie, doplňky 1 300,-
Opasek kožený Český lev 4 cm
Nová, masivní kovová přezka s ostře řezanými rysy obsahuje 3D motiv českého lva. Atraktivní vzhled podtrhuje luxusní povrchová úprava starostříbro (ruční patinace). Zubový mechanismus přezky umožňuje velmi snadné zkrácení koženého opasku podle potřeby. Zakoupíte v obchodě Armik na adrese Tyršova 271, Žatec nebo online na https://armik.cz/opasek-kozeny-cesky-lev-4-cm-cerny/. Možné je i vyzvednutí v nonstop fungujícím výdejním boxu ArmikBox nebo zaslání kamkoliv v ČR.
Hodinky, bižutérie, doplňky 1 044,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: